Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Övrigt / Rökelse / Crearome Olibanumharts (Frankincense), 100 g

Olibanumharts, eller frankinsence som det också heter, är stelnad kåda från Boswellia-trädet som doftar starkt och gott och används som rökelse och potpourrier. Olibanum är historiskt en högt ansedd rökelse som har använts i kyrkliga sammanhang i tusentals år. Crearomes olibanumharts kommer i små bitar som strös på rökelsekol eller glöden från en brasa för att avge doft.

Ingredienser (INCI):
Frankincense boswellia (Olibanumharts).

Ursprungsland: Indien

Crearome är ett nyfiket och kunskapsintresserat varumärke som är marknadsledande i Sverige på rena eteriska oljor, andra naturliga doftämnen samt råvaror till hudvårdsprodukter som man kan göra själv. Crearomes naturliga och ekologiska råvaror är av högsta kvalitet och noggrant utvalda av leverantörer från hela världen.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!