Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Kaffefilter & Tepåsar / Terrible Twins Kaffefilter Linne V60 stl. 02

Miljövänligt kaffefilter som kan återanvändas om och om igen - perfekt för dig som vill minska onödigt avfall från engångsfilter i papper! Detta flergångsfilter från Terrible Twins är handsytt av 100 procent oblekt, europeiskt linnetyg och passar till så kallad "pour-over"-bryggning med V60 filterhållare i storlek 02. När kaffet har bryggt klart tömmer du bara kaffesumpen i soporna och sköljer ur filtret. När filtret väl har gjort sitt så kan det slängas i komposten.

Skötselråd:
Koka filtret innan första användning i ca. 10 minuter, sedan efter behov för att avlägsna kafferester och fett. Efter användning: töm och skölj ur filtret och låt det torka.

Mått: ca. 15 x 12 cm

Material:
100% linne.

Terrible Twins skapar produkter för naturligt välbefinnande och vackra interiörer. Företaget grundades av design- och produktutvecklarna Sara och Karin Ström som återfinns i entreprenörsstaden Insjön i natursköna Dalarna. Ärlighet och en naturlig enkelhet är kärnan i verksamheten, produkterna tillverkas av noga utvalda ingredienser av högsta kvalitet såsom ekologiskt vete och hellinne.