Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hårvård / Hårborttagning / Vaxning / Hanne Bang Ekologiskt Sockervax för kroppen, 360 g

Ekologiskt certifierat sockervax från Hanne Bang som består av 100% naturliga ingredienser. Oönskad hårväxt tas bort med rötterna, så huden på kroppen och i ansiktet förblir len och utan hår i 4-6 veckor. Innehållet av glycerin gör att vaxet bättre fastnar på det enskilda håret. Hårväxten ska vara minst 3 mm för att vaxet ska kunna få fatt i håren ordentligt.

Förpackningen innehåller 360 g vax, 10 återanvändbara tygremsor och 2 träspatlar (en liten till ansiktet och en större för kroppen).

Användning:

  1. Värm upp vaxburken i ett vattenbad eller i mikrovågsugn (ca. 20 sekunder). Testa så att vaxet inte är för varmt först på fingret och sedan på insidan av armen.
  2. För på vaxet i ett tunt lager med hjälp av den medföljande spateln. Huden ska vara ren och torr samt utan make-up och hudvårdsprodukter.
  3. Håll huden stram och dra av remsan med vaxet i ett snabbt ryck mot hårväxtens riktning.
  4. Upprepa proceduren på ett nytt område. Samma tygremsa kan användas 6-8 gånger, tills den inte fastnar i vaxet mer.
  5. Skölj tygremsan i varmt vatten efter att du använt den och låt den torka så du kan använda den igen vid nästa vaxbehandling.

OBS! Om du under behandlingen skulle uppleva tecken på hudirritation eller en brännande känsla på huden, ska du avbryta behandlingen med en gång och skölja huden med mycket vatten. Du bör inte använda produkten igen.

Precis efter behandlingen kan huden vara extra känslig. Du bör därför inte använda krämer eller andra kosmetiska produkter som innehåller alkohol eller parfym på den behandlade huden.

 

Ingredienser:
Socker*, Vatten, Citronsyra, Vegetabiliskt glycerin. * = ekologisk.

Hanne Bang Cosmetics är ett danskt företag som har specialiserat sig på produkter inom hårborttagningsområdet. Vaxet, som effektivt avlägsnar oönskad hårväxt från både ansiktet och kroppen, är ekologiskt och baserat på 100% naturliga ingredienser.