Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hygien / Munvård / Tungskrapa / Arista Ayurveda Tungskrapa Koppar

En ayurvedisk tungskrapa i koppar som effektivt tar bort beläggningar, bakterier och orenheter på tungan. Att skrapa tungan varje morgon motverkar dålig andedräkt och sägs förbättra smaksinnet. Denna tungskrapa i koppar är enkel att använda och håller i en livstid. Koppar är ett helt naturligt material som har antibakteriella och självsteriliserande egenskaper. Koppar oxiderar med tiden och bildar en vacker patina. Beläggningen påverkar inte tungskrapans egenskaper eller kopparens antibakteriella egenskaper. Den går enkelt att rengöra med en blandning av citronjuice och bakpulver eller salt och vinäger.

Användning:

  1. Används med fördel på morgonen. Slappna av i tungan och nå så långt bak på tungan du kan och skrapa bakifrån och framåt. Se till att skrapa både mitten och sidorna. Upprepa så många gånger som behövs och skölj av skrapan efter varje gång.
  2. Skölj tungskrapan rikligt med vatten efter användning. Torka av den noggrant med en handduk för att undvika fläckar och oxidering. Om du önskar sterilisera tungskrapan kan den sänkas ned i kokande vatten i fem minuter.

Material:
Koppar.

Tillverkad i Indien.