Stäng
(Välj varumärke)
WellNOx RÅ Guld Ekologisk JuiceWellNOx RÅ Guld Ekologisk JuiceWellNOx RÅ Guld Ekologisk Juice
WellNOx RÅ Guld Ekologisk Juice

Rå Guld är en ekologisk juiceblandning med härliga rotfrukter, havtornsbär och frukter. Havtornsbärens uppiggande syrliga smak balanseras med naturlig sötma från morot, äpple och päron. Ingefäran ger en extra kick. Gurkmejans kurkumin bidrar till den lysande färgen, och upptaget ökar om du tillsätter lite svartpeppar. Rå Guld är osötad och helt utan tillsatser, speciellt framtagen för dig som bryr dig om vad du äter och dricker.

Ingredienser:
Päronjuice* (från koncentrat) (28%), Råpressad juice från Äpple* (43%), Ingefära* (10%), Gurkmeja* (9,6%) och Havtorn* (5%) samt Morotsjuice* (från koncentrat) (4,4%). * = ekologisk.

Hållbarhet:
Öppnad glasflaska förvaras i kylskåp och bör konsumeras inom 14 dagar. Bag-in-boxen släpper inte in någon luft, vilket gör att juicen håller i minst en månad efter att den öppnats.

Näringsinnehåll per 100 g:  
Energi 196 kJ / 46 kcal
Fett 0 g
- varav mättat fett 0 g
Kolhydrater 11 g
- varav sockerarter 7,9 g
Protein 0,5 g
Salt 0,03 gKanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »