Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Muggar & Tallrikar / Bambaw Coconut Bowl Kokosskål

Coconut Bowl är en vacker skål som är handgjord av återvunnet kokosnötsskal. När du äter ur en kokosskål minskar du din miljöpåverkan och samtidigt stödjer lokala hantverkare i fattigare länder. Coconut Bowl passar perfekt för kalla och ljumma rätter som smoothies, sallad, gröt, yoghurt, efterrätter o.s.v. Eftersom Coconut Bowl är en naturprodukt så har varje skål en unik form, storlek och färg.

  • 100% naturlig och nedbrytbar.
  • Plan botten för bättre stabilitet.
  • Lätt att rengöra.
  • Inget lim eller lack.

Skötselråd:
Handdiska med ljummet vatten och lite milt diskmedel. Värm inte kokosskålen i mikrovågsugnen eller vanliga ugnen och förvara den inte i kylskåpet. Undvik väldigt varma rätter i kokosskålen då den är känslig för extrema temperaturer. Förvaras bäst på ett torrt och svalt ställe. Olja gärna in kokosskålen med kokosolja om den ser torr ut och för att återuppliva glansen.

Mått:
Höjd: ca. 6 cm
Diameter: ca. 13 cm
Volym: 500-600 ml

Material:
100% kokosnötsskal.

Bambaw är ett varumärke från Belgien som erbjuder enkla lösningar för att minska plastanvändningen i vardagen. I sortimentet hittar du hållbara alternativ till engångsprodukter i plast såsom bestick, rakhyvlar, tops och sugrör. De flesta produkterna från Bambaw är baserade på bambu, ett material med många miljömässiga fördelar. Det är ett otroligt snabbväxande och förnybart material som dessutom odlas utan kemikalier och bekämpningsmedel. Bambun är också slitstark och kan återanvändas många gånger vilket gör det till ett utmärkt material i så kallade Zero Waste-produkter.