Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Redskap & Bestick / Suztain Ekologisk Avsmakningssked Bambu

En lång avsmakningssked från Suztain gjord av ett stycke ekologisk och hållbart odlad bambu. Med sitt långa skaft är skeden perfekt till att smaka av soppor, såser och grytor utan att du riskerar bli bränd. Bambun är behandlad med en livsmedelssäker olja för en vacker och len finish.

Bambu är ett extremt snabbväxande gräs som inte kräver bekämpningsmedel, konstbevattning eller konstgödsling. Dessutom är det lättviktigt, starkare än trä, naturligt fläckresistent och antibakteriellt. Bambu är därför ett mer hållbart alternativ än traditionellt trä.

Skötselråd:
Handdiska i varmt vatten med ett miljövänligt diskmedel och torka torrt. Olja gärna in skeden med jämna mellanrum för att återuppliva bambuträet. Använd en neutral olja som till exempel din vanliga matolja.

Mått: 30,5 x 4 cm

Material:
100% ekologisk bambu.

Tillverkad i Kina.

Danska Suztain specialiserar sig på prisvärda och hållbara hushållsprodukter som tillverkas med hänsyn till både miljö och socialt ansvarstagande. Som en naturlig del av detta fokuserar Suztain på att undvika onödig användning av plast och skadliga kemikalier i sina produkter till förmån för miljön och människors välbefinnande.