Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Muggar & Tallrikar / Klean Kanteen Isolerad Tumbler med Sugrör - Brushed Stainless, 473 ml

Klean Kanteen Insulated Tumbler Brushed Stainless är en miljövänlig stålmugg med sugrör och lock i matchande färg. Tumbler är enkel att ta med när du är på språng och passar utmärkt för drycker som kaffe, smoothie, iste, juice, vatten och öl. Tumbler-muggen har Klean Kanteens spillsäkra presslock (ej läckagesäkert) som är BPA-fritt och lätt att rengöra med avtagbar silikonpackning. Det rostfria sugröret som medföljer kommer med en giftfri och avtagbar silikonpip.

  • Slitstark konstruktion av rostfritt 18/8-stål med borstad finish.
  • Håller din dryck varm i upp till 4 timmar och kall upp till 20 timmar.
  • Ger inte ifrån sig eller kvarhåller smaker.
  • Nätt design, passar i de flesta mugghållare.
  • Inkluderar spillsäkert sugrörslock och sugrör.
  • Fri från bly, BPA och ftalater.

Skötselråd:
Handdisk rekommenderas för Klean Kanteens isolerade produkter. För noggrann rengöring rekommenderar vi ett gammaldags rengöringstips: Häll i ett par teskedar bakpulver i muggen. Fyll sedan på med hett vatten. Låt stå någon timma. Diska sedan rent. Muggen ska inte frysas eller köras i mikrovågsugn.

Mått mugg:
Höjd med sugrör: 250,2 mm
Höjd utan sugrör: 160 mm
Diameter: 88,9 mm
Öppningsdiameter: 78 mm
Vikt: 290 g

Mått sugrör:
Höjd: 226,1 mm
Diameter: 8 mm
Vikt: 15,6 g

OBS! Sugröret är inte avsett för varma drycker.

 

Material:
Rostfritt 18/8-stål av livsmedelskvalitet, polypropylen/PP #5 och silikon.

Ansvarsfullt tillverkad i Kina.

Klean Kanteen tillverkar hälsosamma, snygga och miljövänliga alternativ till flaskor, matlådor och sugrör av plast och aluminium. Produkterna är tillverkade av livsmedelsklassat rostfritt 18/8-stål av högsta kvalité, som varken absorberar eller ger ifrån sig smaker. Alla är fria från BPA, ftalater, bly och andra skadliga gifter.

Klean Kanteen är medlem av 1% For The Planet vilket betyder att de donerar mer än 1% av den årliga försäljningen till ideella organisationer som arbetar för att skydda och främja miljön på vår planet. Dessutom är Klean Kanteen ett B-Corporations certifierat företag. Det innebär att Klean Kanteen har en affärspolitik som stöder miljömässiga och rättvisa arbetsförhållanden.Tillbehör till Klean Kanteen Isolerad Tumbler med Sugrör - Brushed Stainless, 473 ml

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!