Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Hand & Fotvård / Nagelvård / Redecker Nagelborste Bokträ & Tampicofiber

Dubbelsidig nagelborste från Redecker i obehandlat bokträ med naturborst av tampicofiber. Tampico är ett växtfiber som utvinns av bladen på den mexikanska agaveplantan. Fibern är slitstark och har en viss styvhet som rengör naglarna och händerna ordentligt utan att bli för hård.

Skötselråd:
Rengör borsten vid behov med varmt vatten och mild tvål. Slå ut överflödigt vatten och torka borsten torr med en handduk. Olja gärna in träet med jämna mellanrum för längre hållbarhet. Använd en neutral olja som till exempel olivolja eller solrosolja.

Mått: 9,5 x 3,6 cm

Material:
Obehandlat bokträ med naturborst av tampicofiber.

Redecker är ett tyskt familjeföretag som med genuint hantverk kombinerar naturliga material med funktion och kvalitet till att skapa produkter som är vackra att se på och en glädje att använda. Redeckers borstar tillverkas av inhemskt trä, tagel, djurhår och växtfibrer just så som man gjort sedan företaget startades 1935. Det finns borstar till alla funktioner i ett hem och materialen kombineras olika beroende på användningsområde. Syntetiska fibrer eller plast används endast om någon specialfunktion kräver det. Borstar från Redecker är vackert hantverk med modern funktion som andas kvalitet och hållbarhet – vissa av borstarna håller en livstid.