Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Hand & Fotvård / Nagelvård / Redecker Nagelborste Bokträ & Tampicofiber, S-formad

Nagelborste av vaxat bokträ med naturborst i tampicofiber. Borstens starka växtfiber rengör naglarna ordentligt samtidigt som den är skonsam mot händerna. Kan även användas för rengöring av tånaglar. Levereras med ett bomullssnöre för smidig upphängning.

Skötselråd:
Rengör borsten vid behov med varmt vatten och mild tvål. Torka borsten torr med en handduk och häng upp den på en krok eller låt stå med borstbindlarna nedåt. Olja gärna in träet med jämna mellanrum för längre hållbarhet. Använd en neutral olja som exempelvis din vanliga matolja.

Mått: 10,5 x 3,5 cm

Material:
Vaxat bokträ med naturborst i tampicofiber.

Redecker är ett tyskt familjeföretag som med genuint hantverk kombinerar naturliga material med funktion och kvalitet till att skapa produkter som är vackra att se på och en glädje att använda. Redeckers borstar tillverkas av inhemskt trä, tagel, djurhår och växtfibrer just så som man gjort sedan företaget startades 1935. Det finns borstar till alla funktioner i ett hem och materialen kombineras olika beroende på användningsområde. Syntetiska fibrer eller plast används endast om någon specialfunktion kräver det. Borstar från Redecker är vackert hantverk med modern funktion som andas kvalitet och hållbarhet – vissa av borstarna håller en livstid.