Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Övrigt / Tvålkoppar / Redecker Tvåfat Keramik Oval, 14,5 x 11,5 cm

Ovalt tvålfat från Redecker i vackert målad keramik. Tvålfatet har tre praktiska avrinningshål i botten som ser till att tvålen håller sig fräsch längre.

Mått: 14,5 x 11,5 cm

OBS! Tvålfatet finns i olika mönster! Skriv en kommentar i kassan om du önskar ett visst mönster. Ange den siffra (bild 2) som står vid det tvålfat du önskar. Vi kan dock inte garantera att just det mönstret finns i lager. 1 st/förpackning.

Material:
Keramik

Redecker är ett tyskt familjeföretag som med genuint hantverk kombinerar naturliga material med funktion och kvalitet till att skapa produkter som är vackra att se på och en glädje att använda. Redeckers borstar tillverkas av inhemskt trä, tagel, djurhår och växtfibrer just så som man gjort sedan företaget startades 1935. Det finns borstar till alla funktioner i ett hem och materialen kombineras olika beroende på användningsområde. Syntetiska fibrer eller plast används endast om någon specialfunktion kräver det. Borstar från Redecker är vackert hantverk med modern funktion som andas kvalitet och hållbarhet – vissa av borstarna håller en livstid.Kanonpriser i butiken just nu!