Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Övrigt / Tvålkoppar / Redecker Handmålad Tvålkopp Keramik, 14 x 11 cm

En tvålkopp i traditionell Bunzlau-keramik som tillverkas och målas för hand i det historiska landskapet Schlesien i Polen. Vid framställningen bränns keramiken i 1300 °C, vilket gör tvålkoppen mycket hållbar. Koppen har tre stycken avrinningshål i botten som ser till att tvålen håller sig fräsch längre.

Mått: 14 x 11 cm

Material:
Keramik.

Tillverkad i Polen.

Redecker är ett tyskt familjeföretag som med genuint hantverk kombinerar naturliga material med funktion och kvalitet till att skapa produkter som är vackra att se på och en glädje att använda. Redeckers borstar tillverkas av inhemskt trä, tagel, djurhår och växtfibrer just så som man gjort sedan företaget startades 1935. Det finns borstar till alla funktioner i ett hem och materialen kombineras olika beroende på användningsområde. Syntetiska fibrer eller plast används endast om någon specialfunktion kräver det. Borstar från Redecker är vackert hantverk med modern funktion som andas kvalitet och hållbarhet – vissa av borstarna håller en livstid.Andra köpte även...

c/o GERD B2 Hair Serum
2 storlekar
fr. 39 kr
Växbo Lin Disktrasa Linne
18 färger
109 kr

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!