Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Kroppsvård / Deodorant / Gröna Gredelina Alun Deospray Bergamott, 100 ml

Gröna Gredelinas deospray med alun är en antiperspirant som effektivt motverkar de bakterier som framkallar dålig lukt i armhålan. Den kan även användas för att spraya händer och fötter om man skulle lida av hand- eller fotsvett. Deodoranten är unisex och har en frisk citrusdoft, men med bergamottens mer örtiga och söta inslag.

Alun har använts som sammandragande och blodstillande medel sedan medeltiden. Trots namnet ska det inte förväxlas med aluminium, då alun är ett naturligt mineralsalt. Gröna Gredelinas alun framställs naturligt genom kalcinering och lakning av alunhaltiga skiffrar.

Helt fri från aluminium, parabener, alkohol och syntetiska doftämnen.

Ingredienser (INCI):
Destilled water (destillerat vatten), Potassium alum (alun)*, Citrus bergamia peel oil expressed (bergamott)**, Linalool***. * = naturligt framställd (ej syntetisk), ** = naturlig eterisk olja, *** = förekommer naturligt i den eteriska oljan.

Gröna Gredelina är ett svenskt familjeföretag som skapar naturliga hushålls- och hudvårdsprodukter från grunden. Företaget grundades och drivs av Lina Paciello som har sina rötter i södra Italien. Hon har hämtat mycket av produktfilosofin därifrån och knutit ihop den med den nordiska enkelheten. Produkterna tillverkas med omsorg och omtanke efter genuina välbeprövade och gamla recept. De innehåller så få ingredienser som möjligt och många är dessutom handgjorda. Gröna Gredelina väljer endast de bästa råvarorna, som är fria från skadliga ingredienser såsom parabener, sulfater, mineraloljor och syntetiska tensider. Alla doftämnen kommer från de finaste eteriska oljorna eller ftalatfria och växtbaserade parfymoljor. Samtliga innehåller minsta möjliga halt av allergener.