Stäng
(Välj varumärke)
Gröna Gredelina Alun Deospray Bergamott, 100 ml
Gröna Gredelina Alun Deospray Bergamott, 100 ml

Gröna Gredelinas deospray med alun är en antiperspirant som effektivt motverkar de bakterier som framkallar dålig lukt i armhålan. Den kan även användas för att spraya händer och fötter om man skulle lida av hand- eller fotsvett. Deodoranten är unisex och har en frisk citrusdoft, men med bergamottens mer örtiga och söta inslag.

Alun har använts som sammandragande och blodstillande medel sedan medeltiden. Trots namnet ska det inte förväxlas med aluminium, då alun är ett naturligt mineralsalt. Gröna Gredelinas alun framställs naturligt genom kalcinering och lakning av alunhaltiga skiffrar.

Helt fri från aluminium, parabener, alkohol och syntetiska doftämnen.

Ingredienser (INCI):
Destilled water (destillerat vatten), Potassium alum (alun)*, Citrus bergamia peel oil expressed (bergamott)**, Linalool***. * = naturligt framställd (ej syntetisk), ** = naturlig eterisk olja, *** = förekommer naturligt i den eteriska oljan.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »