Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Disk / Handdisk / Järna Tvåleri Fast Disktvål Blå lotus, ca. 80 g

Blå lotus är en fast effektiv disktvål med mild doft av mint och rosmarin från ekologiska eteriska oljor. Disktvålen är gjord på en bas av ekologisk kokosolja, som har den starkast rengörande fettsyreprofilen av alla fetter och biter även på gammal disk! Givetvis har denna tvål ingen överfettning för att inte lämna något fett på disken. Kokostvålar som saknar överfettning är dock lite uttorkande för huden, så använd diskhandskar om du har känslig hud. Den blå färgen kommer från rapsolja som infuserats med indigopulver.

Alla tvålar från Järna Tvåleri är handgjorda och därför är alla olika till utseendet - innehållet och kvaliteten är däremot alltid densamma. Lotustvålarna väger ca. 90 gram när de tas ur formarna och minskar sedan allteftersom de lagras, samtidigt som de också blir mer effektiva.

  • Effektiv disktvål i fast form.
  • Handgjord och ekologisk.
  • Doft av pepparmynta och rosmarin.
  • Fri från palmolja, SLS och syntetiska doftämnen.

Användning:

Lägg lotusblomman i en liten skål och sätt bredvid diskhon. Använd en blöt diskborste och löddra upp ett lödder att diska med. Tvålen innehåller lite salt som hjälper tvålen att skära igenom fett och sköljas bort. Vid handdisk kan den också läggas en stund i varmt diskvatten och sedan tas upp och sättas tillbaka i sin skål på diskbänken.

Skötselråd:
Ta hand om din tvål för att få den att räcka längre och hålla sig fräsch! Alla tvålar mår bra av att helt torka upp mellan användningarna. Förvara på ett tvålfat eller annat luftigt underlag.

Mått:
Höjd: ca. 4,5 cm
Diameter: ca. 5,5 cm

Ingredienser (INCI):
Sodium cocoate*, Aqua, Mentha piperita oil*, Rosmarinus officinalis leaf oil*, Maris sal. * = ekologisk.

Järna Tvåleri skapar lyxiga ekologiska hantverkstvålar för dig som är extra noga med tvålens innehåll och funktion och samtidigt söker en unik inredningsdetalj eller present. Med traditionellt och progressivt hantverkskunnande och kunskap om ingrediensernas påverkan på kropp och miljö vill Järna Tvåleri skapa små wow-upplevelser i vardagen.

Järna Tvåleri tillverkar också angränsande ekologiska produkter för kropp och hem och strävar efter att minimera gifter och avfall i hem och natur.