Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Kroppsvård / Fast tvål / Living Naturally Bay Laurel Castile Soapnut Soap Bar, 100 g

Bay Laurel Soapnut Soap Bar från Living Naturally är en härligt doftande tvål med olja från lagerträd. Oljan har varit känd i generationer för sina läkande och fuktgivande egenskaper, regenerar hudceller och mjukar upp vävnad. Denna tvål har anti-oxidanta och antiseptiska egenskaper som främjar sårläkning och används för en mängd olika allergier och krämpor på huden. Rekommenderas för problemhy och ärrad hud, eksem eller psoriasis. Kan också användas som en tvål / schampo för spädbarn. Passar som raktvål.

Skötselråd:
Förläng livslängden genom att inte lämna tvålen på ett för fuktigt ställe. Ju mer tvålen kan torka mellan användningarna desto längre håller den.

Ingredienser (INCI):
Olea europaea (olive) fruit oil, Sapindus mukorossi (soapnut) fruit extract*, Sodium hydroxide^, Laurus nobilis (bay laurel) leaf extract. * = ekologisk, ^ = används i förtvålningsprocessen, ingen natriumhydroxid finns kvar i slutprodukten.

Living Naturally har ett spännande sortiment av bland annat fasta schampon och tvålar men även tvätt- och rengöringsmedel som är baserade på tvättnötter från Himalaya! Produkterna är veganvänliga och fria från skadliga kemikalier.