Stäng
(Välj varumärke)
Akoma Original Ghanaian Black Soap, 145 gAkoma Original Ghanaian Black Soap, 145 g
Akoma Original Ghanaian Black Soap, 145 g

Black Soap, även kallad Afrikas svarta tvål är en perfekt allround-tvål för hela familjen och hela kroppen! Den är känd för sina positiva hälsoeffekter, och är en av de mest hälsosamma tvålarna för huden på grund av dess rena innehåll och enkla ingredienser som är fulladdade med viktiga vitaminer, mineraler och antioxidanter. Tvålen har en mild, fräsch doft och skapar ett underbart krämigt lödder som lämnar huden ren och fräsch.

På traditionellt vis innehåller tvålen rått sheasmör, ekologisk jungfru kokosolja och kakaoskal. Dess unika färg kommer från de naturliga ingredienser den är gjord av. Tvålen är helt fri från färgämnen, träkol, konstgjorda parfymer, animaliska produkter och derivat.

Akoma Original Ghanaian Black Soap passar de flesta hudtyper. Den är speciellt utformad för att vara mycket fuktgivande utan att torka ut huden.

  • Kan användas på de flesta hudtyper inklusive grov och torr.
  • Hjälper mot ojämnheter och fläckar på huden.
  • Ger en strålande, fräsch och frisk hud.
  • Hjälper till att lindra akne, fet hy och andra hudproblem.
  • Effektiv för att ta bort make-up.
  • Hjälper mot för tidiga ålderstecken.
  • Kan användas till hår, ansikte och kropp.

OBS! Fett kan under transporten frigöras och bilda en beläggning på tvålen och omslagspapperet. Det är helt normalt och försvinner om man gnuggar tvålen mellan handflatorna.

Ingredienser (INCI):
Butyrospermum parkii (raw shea butter)*^, Cocos nucifera (virgin coconut oil)*, Theobroma cacao (cocoa ash), Aqua (water). * = ekologisk, ^ = fairtrade.

Innehåller 57% sheasmör.

Producerad i Ghana av Akoma Cooperative Multipurpose Society.Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »