Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Kroppsvård / Fast tvål / Akoma Detox Shea Butter Soap, 105 g

Helt naturlig tvål från Akoma med en speciell blandning av tropiska örter och växter som ger en rejäl boost till trött och livlös hud. Den exfolierande formulan innehåller dessutom grön lera, känd för sin förmåga att avlägsna orenheter så att din hud blir fräsch och uppfriskad.

Ingredienser (INCI):
Akoma Cooperative Raw Shea butter (50%)*^, Olive oil, Coconut oil, Unrefined palm kernal oil, Neem leaves, African Mango leaves, African Papaya leaves, African green orange leaves, Green clay, Bergamont oil, Geranium oil. * = ekologisk, ^ = fairtrade.

Sheasmöret och palmoljan framställs på ett hållbart sätt av ett kvinnokooperativ i Ghana.

Akoma Skincare har specialiserat sig på naturliga hudvårdsprodukter tillverkade av rena växtingredienser från Afrika. De samarbetar med ett fairtrade-kooperativ i Ghana för att framställa rått sheasmör, kokosolja och kakaosmör som är viktiga beståndsdelar i produkterna. Akoma driver också ett eget kvinnokooperativ (Akoma Cooperative Multipurpose Society) för att sysselsätta kvinnor i lokala samhällen och ge dem en viktig inkomskälla.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!