Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Kroppsvård / Fast tvål / La Droguerie Écologique Tvålflingor, 1 kg

Tvålflingor kan till exempel användas till att göra egen tvål eller ditt egna tvättmedel. Det passar särskilt bra för tvätt av kläder i ömtåliga material, som ull och siden. De är tillverkade av vegetabiliska oljor från kontrollerad ekologisk odling och innehåller inga konserveringsmedel, doftämnen eller andra tillsatser.

Tips!
Gör din egen flytande tvål! Koka ca. 1 L vatten och tillsätt ca. 40 g tvålflingor (man kan behöva experimentera sig fram med vattenmängden för att få den konsistens man vill ha) och rör om tills tvålflingorna har smält helt. Låt sedan stå i ett dygn. Därefter mixar du blandningen med stavmixer och sen är det klart att hälla upp i flaskor! Om du vill kan du blanda i dina egna naturliga tillsatser för att få en särskild doft eller egenskap, som till exempel honung, kryddor eller eteriska oljor!

Ingredienser:
Vegetabiliska oljor (kokos- och palmolja)*, Vatten, Salt. * = ekologisk.

83% av det totala innehållet kommer från ekologisk odling.

Med enkla, miljövänliga och mångsidiga produkter så erbjuder franska La Droguerie Écologique ett mer hållbart och ekonomiskt alternativ till de dyra och miljöfarliga produkter du vanligtvis hittar på hyllorna i butiken.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!