Stäng
(Välj varumärke)
La Droguerie Écologique Tvålflingor, 1 kg
La Droguerie Écologique Tvålflingor, 1 kg

Tvålflingor kan till exempel användas till att göra egen tvål eller ditt egna tvättmedel. Det passar särskilt bra för tvätt av kläder i ömtåliga material, som ull och siden. De är tillverkade av vegetabiliska oljor från kontrollerad ekologisk odling och innehåller inga konserveringsmedel, doftämnen eller andra tillsatser.

Tips!
Gör din egen flytande tvål! Blanda ca. 100 g tvålflingor med ca. 5 dl hett vatten (man kan behöva experimentera sig fram med vattenmängden för att få den konsistens man vill ha) och rör om tills tvålflingorna har smält helt. Låt sedan stå i ett dygn. Därefter mixar du blandningen med stavmixer och sen är det klart att hälla upp i flaskor! Om du vill kan du blanda i dina egna naturliga tillsatser för att få en särskild doft eller egenskap, som till exempel honung, kryddor eller eteriska oljor!

Ingredienser:
Vegetabiliska oljor (kokos- och palmolja)*, Vatten, Salt. * = ekologisk.

83% av det totala innehållet kommer från ekologisk odling.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »