Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Kroppsvård / Fast tvål / La Corvette Naturlig Marseilletvål Gästtvål, 50 g

Härlig marseilletvål i ett något mindre format. Passar perfekt som gästtvål eller varför inte som resetvål! Den är tillverkad av olivolja i Frankrike enligt traditionella metoder. Marseilletvålen är en mild, mjukgörande och vårdande tvål, helt utan tillsatser och parfym. 100% nedbrytbar och snäll mot både djur och natur!

Tvålfabriken, i vilken de är tillverkade, är en av de sista i Marseille som fortfarande använder sig av den traditionella expertisen hos en Maître Savonnier - en tvålmakarmästare.

Ingredienser (INCI):
Sodium olivate (72%), Sodium cocoate, Aqua (water), Sodium Chloride, Sodium hydroxide.

La Corvette är namnet på en serie ekologiska hudvårdsprodukter tillverkade av de duktiga tvålmakarna på Savonnerie du Midi i Marseille, Frankrike. En av de sista kvarvarande tvålfabrikerna i staden som fortfarande använder sig av den traditionella expertisen hos en Maître Savonnier - en tvålmakarmästare.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Spana in våra omdömen hos Prisjakt!