Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Kroppsvård / Fast tvål / Tvåla & Tvaga Ekologisk Hantverkstvål Prima Oliv med Sheasmör, ca. 120 g

Prima Oliv med Sheasmör från Tvåla & Tvaga är en handgjord ekologisk tvål som endast består av förtvålad olivolja och förtvålat sheasmör. Tvålen är framtagen och anpassad att passa även de minsta och känsligaste. Den är otroligt mild i sin rengöring och stör inte på något vis hudens balans. Tvålen är rejält berikad med samma olivolja som den är tillverkad av för att verkligen smörja huden efter tvagning. Olivoljan är känd för sin mildhet, skyddande och återuppbyggande egenskaper. Sheasmöret gör att tvålen blir snäppet fetare och väldigt bra även för de minsta, hjälper skör hud att återuppbygga sig. Inget doftämne är tillsatt men doften som skapas naturligt i tvålen är helt fantastisk, lite lätt såpig sådär.  

  • Ekologisk hantverkstvål.
  • Extra mild och oparfymerad.
  • För kropp, ansikte och händer.
  • Passar alla hudtyper, även känsliga.

Skötselråd:
Ta hand om din tvål och låt den torka upp på ett bra tvålfat mellan användningarna så håller den längre.

Tips!
Till bad går det att riva lite utav tvålen och blanda i badvattnet. Fungerar som både rengöring och badolja.

OBS! Vikten kan variera något då tvålen är handgjord, handgjuten och förpackad för hand.

Ingredienser (INCI):
Sodium olea europaea fruit oilate* (förtvålad olivolja), Sodium butyrospermum parkiiate* (förtvålat sheasmör), Glycerin (naturligt vid förtvålning), Aqua. * = ekologisk.

Tvåla & Tvaga driver ett tvålmakeri i Kronhusbodarna, Göteborg. Produktionen sker hantverksmässigt i små batcher med hög kvalitet i fokus. Endast ekologiska råvaror används och varje råvara är noggrant uträknad för att fylla en viss funktion i var tvål. Tvålarna som skapas är riktigt återfuktande och passar alla oavsett hudtyp. Med tanken att en tvål ska ge en upplevelse mer än att bara göra rent är löddret i kombination med doft lika viktigt som tillverkningen och innehållet.