Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Kroppsvård / Flytande tvål / Klockargårdens Flytande Tvål Apelsin, 500 ml

En ekologisk flytande tvål från Klockargårdens med rengörande och härligt doftande apelsinolja. Innehåller även ekologisk kokos- och solrosolja som verkar fuktgivande och mjukgörande på huden. Passar lika bra vid handfatet som i duschen!

  • Söt doft av solmogna apelsiner.
  • Handgjord i Sverige.
  • Äkta tvål utan syntetiska tensider.

OBS! Denna tvål är lite mer lättflytande på grund av apelsinolja.

Ingredienser:
Vatten (aqua), Förtvålad solrosolja* (potassium oleate), Förtvålad kokosolja* (potassium cocoate), Glycerin*, Apelsinolja* (citrus sinensis peel oil expressed), Potassium citrate, Citric acid, Limonene**, Linalool**, Citral**. * = ekologisk, ** = förekommer naturligt i eterisk olja.

Klockargårdens är ett familjeföretag som funnits i Norberg, Bergsslagen sedan 1988. De tillverkar tvätt- och rengöringsprodukter samt kroppsvårdsprodukter som har minimal miljöpåverkan i produktionen och är skonsamma för människor, djur och natur. Klockargårdens tar inspiration från den närliggande naturen med visionen att tillverka produkter som ger njutning och välbefinnande i balans och sammanstrålning med naturen. Sedan millennieskiftet har de samarbetet med småleverantörer i Indien som distribuerar tvättnötter, Himalayasalt etc.