Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Kroppsvård / Flytande tvål / Klockargårdens Flytande Tvål Rosmarin, 500 ml

En härlig, ekologisk flytande tvål från Klockargårdens med örtig doft som friskar upp både hud och humör. Innehåller ekologisk kokos- och solrosolja som verkar fuktgivande och mjukgörande på huden. Passar lika bra vid handfatet som i duschen!

  • Dryg och mild.
  • Frisk, kryddig doft från rosmarinolja.
  • Handgjord i Sverige.
  • Äkta tvål utan syntetiska tensider.

Ingredienser:
Vatten (aqua), Förtvålad solrosolja* (potassium oleate), Förtvålad kokosolja* (potassium cocoate), Glycerin*, Rosmarinolja (rosmarinus officinalis leaf oil), Potassium citrate, Citric acid, Limonene, Linalool. * = ekologisk.

Klockargårdens är ett familjeföretag som funnits i Norberg, Bergsslagen sedan 1988. De tillverkar tvätt- och rengöringsprodukter samt kroppsvårdsprodukter som har minimal miljöpåverkan i produktionen och är skonsamma för människor, djur och natur. Klockargårdens tar inspiration från den närliggande naturen med visionen att tillverka produkter som ger njutning och välbefinnande i balans och sammanstrålning med naturen. Sedan millennieskiftet har de samarbetet med småleverantörer i Indien som distribuerar tvättnötter, Himalayasalt etc.