Varukorg(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Kroppsvård / Flytande tvål / Klockargårdens Flytande Tvål Lavendel, 500 ml

En ekologisk flytande tvål från Klockargårdens med underbart doftande lavendelolja. Oljan lugnar både trött, sliten och nött hud samtidigt som den är vårdande och skyddande. Innehåller även ekologisk kokos- och solrosolja som verkar fuktgivande och mjukgörande på huden. Passar lika bra vid handfatet som i duschen!

  • Dryg och mild.
  • Lugnande doft av lavendel.
  • Handgjord i Sverige.
  • Äkta tvål utan syntetiska tensider.

Ingredienser:
Vatten (aqua), Förtvålad solrosolja* (potassium oleate), Förtvålad kokosolja* (potassium cocoate), Glycerin*, Lavendelolja (lavendula angustifolia), Potassium citrate, Citric acid, Linalool. * = ekologisk.

Klockargårdens är ett familjeföretag som funnits i Norberg, Bergsslagen sedan 1988. De tillverkar tvätt- och rengöringsprodukter samt kroppsvårdsprodukter som har minimal miljöpåverkan i produktionen och är skonsamma för människor, djur och natur. Klockargårdens tar inspiration från den närliggande naturen med visionen att tillverka produkter som ger njutning och välbefinnande i balans och sammanstrålning med naturen. Sedan millennieskiftet har de samarbetet med småleverantörer i Indien som distribuerar tvättnötter, Himalayasalt etc.