Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Kroppsvård / Kroppsolja & Fett / Akamuti Organic Virgin Coconut Oil with Ylang Ylang, 175 g

Akamuti Virgin Coconut Oil with Ylang Ylang är inspirerad av stränder från tropiska öar. Innehåller en härlig kombination av Akamutis populära kokosolja, tropiska ö-blommor och fruktoljor som ger en underbar doft. Detta ekologiska kroppssmör smälter direkt in i huden för mjuk, smidig och doftande hud. Eller varför inte massera in lite i håret och hårbotten också - för en doftande hårbehandling.

Användning:

För kroppen:
Applicera generöst över hela kroppen efter en varm dusch för mjuk, smidig och doftande hud.

För håret:
Använd som fuktkräm i håret om du vill ha mjukt och doftande hår. Fukta fingertopparna med kokosolja och gnugga tillsammans. Kör sedan fingrarna genom hårbotten eller i torra hårtoppar.

För vackert, starkt och friskt hår kan du värma en matsked olja och massera in i håret och hårbotten. Svep in håret i en handduk och låt sitta i 30 minuter till några timmar, beroende på hur lång tid du har. Avsluta med schamponering.

Ingredienser (INC):
Virgin cold pressed coconut oil (cocos nucifera)*, Ylang ylang essential oil (cananga odorata)*, Lavender essential oil (lavendula angustifolia), Sweet orange essential oil (citrus aurantium)*, Patchouli essential oil (pogostemon patchouli), Geranium essential oil (pelargonium gravelons). * = ekologisk.

Akamuti är ett brittiskt varumärke som tillverkar ekologiska kroppsvårdsprodukter med hänsyn till social hållbarhet och etiskt ansvarsantagande. Produkterna är handgjorda av helt naturliga ingredienser och innehåller aldrig några kemiska ingredienser. Eftersom Akamuti tror på hållbar och etisk handel, används så många rättvisemärkta ingredienser som möjligt från utsatta samhällen runt om i världen. Deras ekologiska bivax och honung kommer från biodlare i Zambia och hjälper till att bevara stamsamhällena och de skogar som de bor i. Sheasmöret kommer från kvinnokooperativ i Ghana som hjälper till att finansiera projekt för förnybar energi.