Stäng
(Välj varumärke)
KaliFlower Organics Ekologisk Ringblomssalva, 60 ml
KaliFlower Organics Ekologisk Ringblomssalva, 60 ml

Mjukgörande och skyddande ringblomssalva är en oumbärlig klassiker med många användningsområden. Inte riktigt lika fet som salvan med lanolin, och kan därför användas på större områden utan att kännas kladdig. Hjälper torr och utsatt hud att behålla fukt och smidighet. Ringblommans kronblad har traditionellt använts för dess lugnande och läkande egenskaper på irriterad hud. Salvan kan med fördel användas i förebyggande syfte mot självsprickor, flagning och som extra skydd mot väder och vind.

Ringblommorna i salvan kommer från KaliFlowers egen örtagård och är varsamt skördade för hand då solen står högt och luften är torr. De får sedan ligga och dra i ekologisk olivolja i minst en månad, så de verksamma ämnena fälls ut i oljan. Närproducerat ekologiskt bivax och mjukgörande sheasmör är tillsatt för dess läkande och skyddande egenskaper, samt lugnande lavendel och geranium.

  • Mjukgörande och lugnande egenskaper.
  • Skyddar mot väder och vind.
  • Förebygger självsprickor och flagning.
  • Perfekt för torr och irriterad hud.
  • Utmärkt som baby-/barnsalva.
  • Glasburk med skruvlock.
  • Fri från vatten och konserveringsmedel.

Ingredienser (INCI):
Olea europea* (olive oil), Calendula officinalis flower oil*, Cera flava* (beeswax), 
Butyros permum parkii* (shea butter), Calendula officinalis extract*, Lavandula angustifolia* (lavender), Pelargonium graveolens* (rose geranium), Linalool**, Geraniol**. * = ekologisk, ** = förekommer naturligt i eteriska oljor.

Tillverkad i Sverige.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »