Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Kroppsvård / Salva / Gustaf & Linnea Ekologisk Ringblomssalva i pappförpackning, 60 ml

En mjukgörande och vårdande salva med ringblomma, som historiskt använts mot olika hudåkommor. Tillverkad för hand på Gotland med en bas av bivax från bin som flugit över den svenska floran. Tillsammans med kallpressad rapsolja, solrosolja, sheasmör och lugnande lavendel har du något riktigt bra för torr och irriterad hud på händer, kinder och där det behövs. Ringblomssalvan ökar även hudens skyddsbarriär och motståndskraft vilket hjälper till att minska rodnad och stärker en känslig hud. Salvan har en svag doft av lavendel.

Gustaf & Linnea har valt bort plastförpackningen till förmån för en högtålig och miljövänligare pappförpackning i vacker design av soliga ringblommor.

Användning:

Appliceras på torra händer, kinder och där det behövs. 

Ingredienser (INCI):
Brassica napus seed oil (kallpressad rapsolja)*^, Cera alba (bivax (täckvax))¤^, Calendula officinalis flower & helianthus annuus oil (solrosolja med ringblomma)*, Butyrospermum parki (shea) butter (sheasmör)*, Tocopheryl (naturlig E-vitamin), Vanilla planifolia fruit extract (vaniljarom)*, Lavandula angustifolia oil (lavendelextrakt)*. * = ekologisk, ^ = från svenskt jordbruk, ¤ = ekologiskt bivax i den mån det finns tillgängligt.

Gustaf och Linnea är två yrkesbiodlare på Gotland med passion för miljö och hållbarhet. Utöver egen biodling tillverkar Gustaf och Linnea ekologiska hudvårdsprodukter anpassade för Skandinaviens alla årstider och väderskiftningar. Produkterna innehåller en bas av svenskt bivax, vilket främjar och stödjer pollineringen av svensk flora och fauna. Den traditionella plastförpackningen har valts bort till förmån för en återvinningsbar pappförpackning med vacker gotländsk design.