Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hårvård / Styling / Hårborstar / Redecker Oval Hårborste Olivträ med Svinborst & Piggar

Den här hårborsten har allt! Förutom det vackra handtaget i olivträ så är den även utrustad med såväl svinborst som piggar i lönnträ. Tack vare träpiggarnas antistatiska effekt så reder den enkelt ut ditt hår och svinborsten sprider på ett naturligt sätt ut hårets naturliga oljor från rot till topp!

Skötselråd:
Rengör borsten vid behov med ljummet vatten och mild tvål. Sänk inte borsten helt i vatten! Torka borsten torr med en handduk och låt den stå med borstbindlarna nedåt. Träet får också gärna oljas in då och då. Använd en neutral olja som exempelvis din vanliga matolja.

Mått: 22 cm

OBS! I kudden av naturgummi finns ett litet ventilationshål som inte är avsett för borstpigg.

Av hygieniska skäl så gäller ej öppet köp.

Material:
Olivträ, svart svinborst, piggar i lönnträ, naturgummi.

Redecker är ett tyskt familjeföretag som med genuint hantverk kombinerar naturliga material med funktion och kvalitet till att skapa produkter som är vackra att se på och en glädje att använda. Redeckers borstar tillverkas av inhemskt trä, tagel, djurhår och växtfibrer just så som man gjort sedan företaget startades 1935. Det finns borstar till alla funktioner i ett hem och materialen kombineras olika beroende på användningsområde. Syntetiska fibrer eller plast används endast om någon specialfunktion kräver det. Borstar från Redecker är vackert hantverk med modern funktion som andas kvalitet och hållbarhet – vissa av borstarna håller en livstid.