Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hårvård / Schampo / Pulverschampo / Khadi Pure Reetha Powder, 150 g

Reetha är ett naturligt pulver som framställs av malda indiska såpnötter. Det innehåller naturliga tvättämnen och passar därför perfekt för skonsam rengöring av hår och hårbotten. Ger dessutom glans och volym till håret. Reetha-pulvret kan även användas som en mild peeling till ansiktet och kroppen.

Användning:

Blanda några matskedar med varmt vatten till en lagom tjock pasta. Applicera i fuktigt hår när blandningen har svalnat och låt verka 15 minuter. Skölj av.

Går att mixa med Shikakai och/eller Amla-pulver om du vill hitta en blandning som passar just ditt hår.

Ingredienser (INCI):
Sapindus mukurossi (soap nut).

Khadi är en indisk hud- och hårvårdsserie som grundar sig på Ayurveda. Produkterna innehåller traditionella indiska örtmediciner som är vildvuxna eller skördade på eko-certifierade odlingar i Indien. Khadi arbetar enligt rättvis handel och tillåter inget barnarbete. Produkterna är fördelade enligt hud- och hårtyper och kan användas oavsett om man känner till den ayurvediska livsstilen eller inte. Alla produkter är certifierade av BDIH.Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!