Stäng
(Välj varumärke)
Eco Cosmetics Volymgivande Schampo Lindblom & Kiwi, 200 ml
Eco Cosmetics Volymgivande Schampo Lindblom & Kiwi, 200 ml

Ett milt schampo som är speciellt framtaget för tunt och fint hår. Rikt på linblomma och kiwi som ger ett härligt skum. Tvättar effektivt hår samt hårbotten och ger ett rent, hälsosamt hår som ser fylligare ut och känns tjockare. Kiwin hjälper till att stärka håret och bevarar dess naturliga kraft och elasticitet medan linblomsextraktet ger en fin lyster. Innehåller Lauryl glucoside som är ett milt lödderämne.

Aqua, Lauryl glucoside, Tillia cordata extract*, Coco-glucoside, Sodium cocoyl glutamate, Disodium cocoyl glutamate, Glycerin, Sodium chloride, Punica granatum extract*, Olea europaea leaf extract*, Alcohol, Actinidia chinensis fruit extract, Sodium PCA, Parfum, Sodium lactate, Lactic acid, Limonene, Citronellol. * = ekologisk.Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »