(Välj varumärke)
Weleda Eau Naturelle Parfumée Jardin de Vie Grenade, 50 ml
Weleda Eau Naturelle Parfumée Jardin de Vie Grenade, 50 ml

Eau Naturelle Jardin de Vie Grenade från Weleda är en ekologisk parfym inspirerad av doften från trädgårdar i vackra fjärran med en blandning av naturliga eteriska oljor. Parfymen har en sensuell, feminin och sofistikerad doft från apelsinblomma, indisk davanablomma och mjuk vanilj.

Huvudnoter:
Apelsin, davanablomma, vanilj.

Eau Naturelle är Weledas samlingsnamn för lätta parfymer med 5% parfymolja (äkta eterisk olja). I styrka kan detta jämföras med en Eau de Cologne, där halten för innehåll av parfymolja ligger mellan 3-5%.

Ingredienser:
Alcohol, Water (aqua), Limonene*, Fragrance (parfum)*, Linalool*, Citronellol*, Benzyl alcohol*, Benzyl benzoate*, Benzyl salicylate*, Geraniol*, Citral*, Eugenol*, Coumarin*, Farnesol*. * = från naturliga eteriska oljor.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »
Stäng