Stäng
(Välj varumärke)
puroBIO Cosmetics Eye- & Lipliner Pencil - Phantom, 1,3 gpuroBIO Cosmetics Eye- & Lipliner Pencil - Phantom, 1,3 gpuroBIO Cosmetics Eye- & Lipliner Pencil - Phantom, 1,3 g
puroBIO Cosmetics Eye- & Lipliner Pencil - Phantom, 1,3 g

puroBIO Cosmetics Phantom är en transparent läpp- och ögonpenna som är krämig och behaglig mot huden tack vare ekologisk kokosolja och vegetabiliska vaxer. Den är idealisk som läppkontur för en perfekt applicering av läppstift. Genom att först applicera denna penna undviker du ojämnheter vid appliceringen av läppstiftet samt att läpparnas konturer förbättras.

Fungerar även utmärkt på ögonlocken som bas och för att skapa en eyeliner för dina favoritögonskuggor. Rita en linje och applicera din favoritögonskugga – ögonskuggan blir intensivare och mer markerad som om det vore en eyeliner!

Markerar din makeup på ett definitivt sätt när sminkningen är klar. Vid applicering på ögonlocken fäster det sminket i önskat läge.

  • Ekologiskt certifierad och vegansk.
  • Skön krämig textur och enkel att applicera.
  • Lämplig för känsliga ögon och vid användning av kontaktlinser.
  • Nickeltestad.

Ingredienser (INCI):
Silica, Octyldodecyl stearoyl stearate, Cocos nucifera oil*, C10-18 triglycerides, Hydrogenated vegetable oil, Copernicia cerifera wax*, Euphorbia cerifera wax, Polyglyceryl-3 diisostearate, Mica, oryzanol, Glyceryl caprylate, Tocopherol. * = ekologisk.Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »