Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Kosmetika / Naglar / Nagellack / Nailmatic Pure Color Nail Polish 10-free, 8 ml

Nailmatic Pure Color Nail Polish är en serie veganska nagellack som innehåller 84% växtbaserade ingredienser. Nagellacken är 10-free, dvs. fria från de tio värsta hälso- och miljöskadliga ämnena som har varit vanliga i konventionella nagellack. Istället används vegetabiliska lösningsmedel som utvinns från exempelvis bomull, majs, potatis, vete och kassava. De övriga 16% är en mycket kontrollerad avvägd kompromiss för att lacket fortfarande ska behålla sin hållbarhet, glans och smidighet vid applicering. Berikade med vegetabiliskt keratin och borageolja (gurkörtsolja) som hjälper till att stärka naglarna. 

  • Finns i 23 olika färger.
  • Ger hög täckning och glans.
  • Sitter i upp till fem dagar.
  • Fritt från bensofenon-1, dibutylftalat, formaldehyd, formaldehydharts, kamfer, nanopartiklar, parabener, styren, toluen och xylen. 

Användning:

  1. Rengör naglarna från gamla rester av nagellack.
  2. Tvätta och torka händerna noggrant.
  3. Applicera ett lager baslack.
  4. Applicera ett lager nagellack med tre penseldrag: ett i mitten av nageln och sedan ett på varje sida.
  5. Applicera ett extra lager om du önskar mer täckande resultat.
  6. Försegla nagellacket med ett topplack för bättre hållbarhet och extra glans.

Ingredienser (INCI):
Klicka på länken nedan för innehållsförteckning av samtliga färger:
PDF-dokument

Nailmatic är ett franskt varumärke som erbjuder veganska nagellack med upp till 84% växtbaserade ingredienser. Nailmatic undviker de värsta hälso- och miljöskadliga ämnena som har varit vanliga i konventionella nagellack. Istället används ingredienser av naturligt ursprung som utvinns från exempelvis bomull, majs, potatis, vete och kassava. Produktionen sker i Frankrike och alla samarbetspartners är lokaliserade inom 200 km från fabriken för att minimera transporter och koldioxidavtryck.Kanonpriser i butiken just nu!