Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Kosmetika / Naglar / Nagellack / London Grace Nail Polish 10-free, 12 ml

London Grace Nail Polish är ett veganvänligt nagellack som är baserat på en så kallad 10-free formula, dvs. utan tio onödiga och/eller skadliga ämnen som har varit vanliga i konventionella nagellack. Nagellacket ger en lyxig, tjock, glansig och hållbar finish som inte chippar. Det är lätt att applicera tack vare den mellanstora borsten som passar alla naglar. Nyanserna innehåller mycket pigment och ger därför ett vackert resultat med salongskvalitet.

  • Finns i 21 olika färger.
  • Glansig finish.
  • Lång hållbarhet.
  • Fritt från formaldehyd, dibutylftalat (DBP), toulen, formaldehydharts, kamfer, xylen, parabener, parfym, ftalater och animaliska ämnen.

Användning:

Efter baslack, applicera två tunna lager nagellack och avsluta med topplack.

Ingredienser (INCI):
Klicka på länken nedan för innehållsförteckning av samtliga nagellack:
PDF-dokument

London Grace är en populär nagelsalongskedja i London som startades 2015 av Kirsten Hazell. Med gedigen kunskap från sina egna nagelsalonger har Kirsten tagit fram egna nagellack som nu säljes till konsumenter under samma varumärke. Nagellacken finns i många härliga färger och är baserade på en så kallad 10-free formula, vilket betyder att London Grace har valt att utesluta tio ämnen som de tycker är skadliga och/eller onödiga. De ämnen som uteslutits är bland annat formaldehyd, dibutylftalat (DBP), toulen, formaldehydharts, kamfer, xylen, parabener, parfym, ftalater och animaliska ämnen.Tillbehör till London Grace Nail Polish 10-free, 12 ml