Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Kosmetika / Rengöring / Rengöringspads & Wipes / Bambaw Tvättbara Rengöringsrondeller, 16 st

Byt ut engångspadsen mot de här tvättbara rengöringsrondellerna från Bambaw! Genom att använda återanvändbara rengöringsrondeller är du snäll mot både miljön och plånboken. De passar lika bra till sminkborttagning och hudvård som för rengöring av känslig bebishud. Blandningen av bambu- och bomullsfibrer gör dem härligt mjuka och idealiska för alla hudtyper. 

Förpackningen innehåller 12 st mjuka rondeller och 4 st lite grövre frottérondeller. De mjuka rondellerna med grå kant passar bra för din dagliga sminkborttagning och till lite mer känsliga områden. Frottérondellerna med brun kant har en lätt skrubbande effekt och är perfekta för att ta bort hårt sittande smink eller till mild exfoliering av huden. Den medföljande meshpåsen i 100% bomull fungerar både som en förvaringspåse och tvättpåse för rondellerna.

Skötselråd:
Tvättbara i maskin på 40°C. Tvätta rengöringsrondellerna i den medföljande meshpåsen.

Mått:
Rondell: Ø 75 mm
Tvättpåse: 150 x 180 mm

Material:
Mjuk rondell: 60% bambu, 20% polyester och 20% bomull.
Frottérondell: 80% bambu och 20% bomull.
Tvättpåse: 100% bomull.

Ansvarsfullt tillverkade i Kina.

Bambaw är ett varumärke från Belgien som erbjuder enkla lösningar för att minska plastanvändningen i vardagen. I sortimentet hittar du hållbara alternativ till engångsprodukter i plast såsom bestick, rakhyvlar, tops och sugrör. De flesta produkterna från Bambaw är baserade på bambu, ett material med många miljömässiga fördelar. Det är ett otroligt snabbväxande och förnybart material som dessutom odlas utan kemikalier och bekämpningsmedel. Bambun är också slitstark och kan återanvändas många gånger vilket gör det till ett utmärkt material i så kallade Zero Waste-produkter.