Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Tvätt / Sköljmedel / Lillys Eco Clean Naturligt Sköljmedel med Apelsinblom & Kamomill, 750 ml

Lilly's Eco Clean sköljmedel med apelsinblomma och kamomill ger dina kläder ren mjukhet och gör strykningen lättare! Sköljmedlet är tillverkat av naturliga ingredienser - inga färgämnen, enzymer, optiska vitmedel, blekmedel eller syntetiska doft- och parfymämnen. Lämpligt även för de allra minsta i familjen. Särskilt passande om du bor i ett område med hårt vatten.

  • Rapsbaserad formula.
  • Milt parfymerat.
  • Räcker till runt 21 tvättar.
  • Flaska av av återvunnen plast.

Användning:

Häll vätskan i tvättmaskinens fack för sköljmedel (den har en blomstersymbol). Dosera 35 ml för en standardtvätt på 4,5 kg.

Ingredienser:
5-15% anjoniska tensider, Parfym: eteriska oljor från apelsinblomma och kamomill (limonene), Konserveringsmedel: Natriumbensoat (sodium benzoate).

Tillverkad i Irland.

Lilly’s Eco Clean är snygga, snälla och effektiva diskmedel, tvättmedel, sköljmedel och rengöringsprodukter. Lilly’s Eco Clean innehåller aktiva växtbaserade tensider och andra naturliga ingredienser som är skonsamma att använda när du rengör, och som tar bort smuts och skadliga bakterier från fasta ytor i ditt hem. Ett rent hem är ett tryggt hem, men rengöring ska inte ske på bekostnad av vår jord!