Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Tvätt / Tvättmedel / Gröna Gredelina Tvålflingor Neutralt Tvättmedel, 425 g

Ett ekologiskt och miljövänligt tvättmedel gjort på tvålflingor av aleppotvål. Gröna Gredelinas tvättmedel är skonsamt för huden, tufft mot fläckar och passar för både hand- och maskintvätt. Perfekt för dig med känslig hud samt till bebisar och barn! Helt utan kemiska tensider, mjukgörande medel, konserveringsmedel, doft- och färgämnen. Påsen räcker till cirka 20 tvättar.

Användning:

Dosera cirka 50 ml för normal tvätt/mjukt vatten och 75 ml vid hårt vatten. Häll tvålflingorna direkt på tvätten eller i tvättmedelsfacket. Vid låg temperatur kan det vara lämpligt att först lösa upp flingorna i 1 liter vatten och sedan hälla direkt på tvätten i trumman.

Ingredienser:
Olea europaea fruit oil (olivolja)*, Laurus nobilis (lagerbärsolja)*, Aqua (vatten). * = ekologisk.

Gröna Gredelina är ett svenskt familjeföretag som skapar naturliga hushålls- och hudvårdsprodukter från grunden. Företaget grundades och drivs av Lina Paciello som har sina rötter i södra Italien. Hon har hämtat mycket av produktfilosofin därifrån och knutit ihop den med den nordiska enkelheten. Produkterna tillverkas med omsorg och omtanke efter genuina välbeprövade och gamla recept. De innehåller så få ingredienser som möjligt och många är dessutom handgjorda. Gröna Gredelina väljer endast de bästa råvarorna, som är fria från skadliga ingredienser såsom parabener, sulfater, mineraloljor och syntetiska tensider. Alla doftämnen kommer från de finaste eteriska oljorna eller ftalatfria och växtbaserade parfymoljor. Samtliga innehåller minsta möjliga halt av allergener.