Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Tvätt / Tvättmedel / Malin i Ratan Tvålflingor för Tvätt, Städ & Disk - Mild doft, 225 g

Malin i Ratans tvålflingor är riven ekologisk hushållstvål som fixar det mesta och är bra för dig, ditt hem samt miljön. De fungerar som en såpa i fast form för både tvätt, disk och städning. Tvålflingorna är tillverkade av förtvålad svensk kallpressad rapsolja och kokosfett samt har en mild doft av citrus, eukalyptus och lavendel från naturliga eteriska oljor. Innehåller onödiga tillsatser eller animaliska ingredienser.

Användning:

Tvätt:
Använd vid fintvätt för hand, eller lägg 2-3 msk i en tvättpåse i tvättmaskinens trumma. Doseringen beror lite på vilken typ av tvättmaskin du har, så testa dig fram med vad som funkar för din tvättmaskin. Om du tvättar kallt är det lämpligt att lösa upp tvålflingorna i 1 liter varmt vatten och hälla i trumman på maskinen. Används med fördel om du har mjukt vatten.

Städ & Disk:
Lös upp lite tvålflingor i hett vatten och använd som såpa/diskmedel.

Ingredienser (INCI):
Sodium canolat, Sodium cocate, Aqua, Clycerin, Cymbopogon flexuosus oil, Lavandula agustifolia oil, Eucalyptus globulus oil, Linalool*, Limonen* , Citral*. * = förekommer naturligt i eteriska oljor.

Innehåller: > 30% Tvål. 

Malin i Ratan tillverkar ekologiska tvålar för hand i den kulturhistoriska byn Ratan i Västerbottens kustland. Malin i Ratan vill värna det genuina hantverket med svensk småskalig tillverkning och samtidigt skapa tvålar som är så vänliga som möjligt mot både dig och vår miljö. Huvudingrediensen i tvålarna är ekologisk kallpressad svensk rapsolja som får förtvålas tillsammans med andra vegetabiliska oljor. Tvålarna finns både utan tillsatt doft och milt doftsatta med naturliga eteriska oljor. Malin i Ratan använder inte palmolja, animaliska fetter eller andra onödiga tillsatser och skadliga kemikalier i den hantverksmässiga tillverkningen.