Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Städ / Allrengöring / Marius Fabre Svart Olivoljesåpa

Marius Fabres olivoljesåpa är en multifunktionell städprodukt som används för rengöring och tvätt i hemmet. Den kan till exempel användas för att avlägsna fett på spisen och i ugnen, som golv- och fönsterrengöring eller för att ta bort fläckar på textiler.

Till skillnad från vanlig såpa gjord på linolja innehåller Marius Fabres patenterade formula en hög koncentration av olivolja som ger såpan dess läckra mörka färg. Dessutom är olivoljan vårdande för händerna och huden, till skillnad mot många andra rengöringsprodukter på marknaden.

  • Tillverkad av 100% förtvålad olivolja.
  • Koncentrerad formula – lite räcker länge!
  • Finns i två storlekar; pumpflaska (500 ml) och refillflaska (1 L).
  • Fri från artificiella färgämnen, parfym och lösningsmedel.

Ingredienser:
Potassium soap made with olive oil, water.

Tillverkad i Frankrike.

Marius Fabre är ett familjeföretag med egen tvålfabrik i Salon-de-Provence, en liten stad norr om Marseille. I fyra generationer har familjen Fabre tillverkat äkta Marseilletvål i Salon-de-Provence, där gammelfarfar Marius Fabre grundade företaget år 1900.

Marius Fabres olika produktserier är gjorda av noggrant utvalda vegetabiliska oljor och innehåller inga artificiella färgämnen, konserveringsmedel eller parabener. Till skillnad från de flesta tvålar på marknaden innehåller Marseilletvålen varken petroleumbaserade lösningsmedel eller animaliska fetter. Att tvålen är fosfatfri, vegetabilisk och har återvinningsbar förpackning gör den extra miljövänlig. En marseilletvål räcker mycket länge, särskilt om den får torka ordentligt, vilket också innebär att den är ovanligt prisvärd.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Spana in våra omdömen hos Prisjakt!