Varukorg(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Städ / Badrum / Gröna Gredelina Bikarbonat Naturell, 500 g

Bikarbonat är en allsidig produkt som kan användas till mycket. Det tar effektivt bort fläckar på textilier men är även en förträfflig rengörare i köket och badrummet. Tillsammans med vatten blir bikarbonat en effektiv rengöringspasta för bänkskivan, diskhon, ugnen, kakel, sanitetsporslin eller vidbrända kastruller. Bikarbonat kan också användas för att neutralisera dålig lukt i kylen, skorna, gymväskan med mera.

Bikarbonat är en ren naturprodukt som finns i marken, våra hav och vattendrag. Innehåller inga av de frätande ämnen som finns i många konventionella tvätt- och rengöringsmedel. Gröna Gredelinas bikarbonat är fritt från aluminium.

Användning:

Läs om bikarbonatets många användningsområden i vår guide.

OBS! Detta bikarbonat är ej för förtäring och ska inte användas i matlagning eller bakning.

Ingredienser (INCI):
Sodium bicarbonate.

Gröna Gredelina är ett svenskt familjeföretag som skapar naturliga hushålls- och hudvårdsprodukter från grunden. Företaget grundades och drivs av Lina Paciello som har sina rötter i södra Italien. Hon har hämtat mycket av produktfilosofin därifrån och knutit ihop den med den nordiska enkelheten. Produkterna tillverkas med omsorg och omtanke efter genuina välbeprövade och gamla recept. De innehåller så få ingredienser som möjligt och många är dessutom handgjorda. Gröna Gredelina väljer endast de bästa råvarorna, som är fria från skadliga ingredienser såsom parabener, sulfater, mineraloljor och syntetiska tensider. Alla doftämnen kommer från de finaste eteriska oljorna eller ftalatfria och växtbaserade parfymoljor. Samtliga innehåller minsta möjliga halt av allergener.Jordklok tipsar!