Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Städ / Fönster / Sodasan Glasrengöring Spray, 500 ml

Sodasan Glasrengöring är en praktisk rengöringsspray för släta ytor såsom fönster, vindrutor, speglar, kakel och klinker. Den växtbaserade formulan med ekologisk alkohol löser effektivt upp damm och smuts utan att lämna kemikalierester och ränder efter sig. För att få ett bra resultat med ytor utan strimmor och ränder har vattnet i sprayen specialbehandlats så att det inte innehåller nedsmutsande mineraler. Produktionen är koldioxidneutral och Sodasan använder enbart miljövänlig energi certifierad av Greenpeace Energy.

  • Gör rent utan att det blir flammigt.
  • Löser effektivt upp smuts från t.ex. hårspray, matrester och smink.
  • Förpackning av 100% återvunnen PET.
  • Certifierad genom NCP (Nature Care Product).
  • Fri från färgämnen, konserveringsmedel, parfym och petroleumbaserade ingredienser.

Användning:

Spraya över ytan från cirka 20 cm avstånd och eftertorka med en luddfri, torr trasa.

Ingredienser:
>30% vatten, 5–15% alkohol* (etanol), <5% citrater, Nonjontensid (sockertensid). * = ekologisk.

Tillverkad i Tyskland.

Sodasan är ett varumärke från Tyskland med stort fokus på att skapa bra och användbara rengöringsprodukter utan att använda blekmedel, skadliga kemikalier, syntetiska doftämnen, konserveringsmedel och tillsatser. Konceptet som Sodasan jobbar efter är enkelt men inget banbrytande och flashigt som ”vitare än vitt” då det helt enkelt inte är möjligt. Målet är att ta bort smutsen på ett smidigt sätt med minsta möjliga miljöpåverkan. Detta gör Sodasan bland annat genom att basera sina produkter på vegetabiliska oljor från ekologiska odlingar.

Produkterna är certifierade genom NCP (Nature Care Product) som innebär att de endast får innehålla ingredienser från växt- och djurriket och absolut inte några mikroplaster, silikater, tensider eller andra miljöfarliga ämnen. Produktionen är koldioxidneutral och Sodasan köper enbart miljövänlig energi certifierad av Greenpeace Energy.Kanonpriser i butiken just nu!