Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Disk / Diskborstar / Redecker Retro Diskborste - Medelhård, 5 cm

En retro diskborste från Redecker med skaft av bokträ och borst av medelhård tampicofiber. Den här diskborsten ger inte bara det där lilla extra retro till köket, den är dessutom enormt skön att diska med.

En riktigt bra diskborste med trähandtag och naturborst är en bra investering och jätteskön att diska med. Den här borsten med medelhårda borst fungerar till all slags disk: porslin, glas och bestick, såväl som till kastruller och stekpannor. Utbytbart borsthuvud med en diameter på 5 cm.

Skötselråd:
Om en diskborste av naturmaterial sköts rätt kan den hålla i flera månader. Borsten är tät och bör hängas på en krok eller ställas med borstbindlarna nedåt för luftning mellan användningarna. Olja gärna in träet med jämna mellanrum för längre hållbarhet. Använd en neutral olja som till exempel olivolja eller solrosolja. När borsten är slut kan huvudet bytas ut mot våra ersättningshuvud. När borsten är slut kan du ta bort metalldelarna och lägga resten på komposten.

OBS! Kör inte den här borsten i diskmaskin, då förstör du den, men doppa den gärna i varmt vatten med en skvätt ättika i då och då.

Material:
Borsthuvud och skaft av obehandlat bokträ, borst av tampicofiber (naturlig mexikansk palmbladsfiber), metall.

Redecker är ett tyskt familjeföretag som med genuint hantverk kombinerar naturliga material med funktion och kvalitet till att skapa produkter som är vackra att se på och en glädje att använda. Redeckers borstar tillverkas av inhemskt trä, tagel, djurhår och växtfibrer just så som man gjort sedan företaget startades 1935. Det finns borstar till alla funktioner i ett hem och materialen kombineras olika beroende på användningsområde. Syntetiska fibrer eller plast används endast om någon specialfunktion kräver det. Borstar från Redecker är vackert hantverk med modern funktion som andas kvalitet och hållbarhet – vissa av borstarna håller en livstid.Tillbehör till Redecker Retro Diskborste - Medelhård, 5 cm