Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Disk / Övrigt / Suztain Ekologisk Skrapa Bambu

En liten och praktisk grytskrapa från Suztain gjord av ett stycke ekologisk och hållbart odlad bambu. Med denna lilla skrapa tar du lätt bort även den mest fastbrända maten från dina kastruller och pannor. Bambun är polerad till en sammetslen finish och behandlad med en livsmedelssäker olja för att understryka och bevara den vackra och lena ytan. Skrapan ligger perfekt i handen och är ett nöje att jobba med.

Bambu är ett extremt snabbväxande gräs som inte kräver bekämpningsmedel, konstbevattning eller konstgödsling. Dessutom är det lättviktigt, starkare än trä, naturligt fläckresistent och antibakteriellt. Bambu är därför ett mer hållbart alternativ än traditionellt trä.

Skötselråd:
Handdiska i varmt vatten med ett miljövänligt diskmedel och torka torrt. Olja gärna in skrapan med jämna mellanrum för att återuppliva bambuträet. Använd en neutral olja som till exempel din vanliga matolja.

Mått: 7 x 6 cm

Material:
100% ekologisk bambu.

Tillverkad i Kina.

Danska Suztain specialiserar sig på prisvärda och hållbara hushållsprodukter som tillverkas med hänsyn till både miljö och socialt ansvarstagande. Som en naturlig del av detta fokuserar Suztain på att undvika onödig användning av plast och skadliga kemikalier i sina produkter till förmån för miljön och människors välbefinnande.Kanonpriser i butiken just nu!