Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Redskap & Bestick / Redecker Serveringssked Olivträ

Vacker serveringssked från Redecker tillverkad i oljebehandlat olivträ. Den mjuka formen ligger behagligt i handen. Perfekt för servering av gröt och grytor men fungerar lika bra som omrörningsslev vid tillagning.

Olivträ är ett idealiskt material till köksredskap eftersom det är ett hårt träslag. Dessutom är det rikt på naturliga oljor som fungerar antibakteriellt och vattenavvisande.

Skötselråd:
Skölj av skeden i varmt vatten och torka av den med en handduk. Tål ej maskindisk eller grova diskborstar/svampar. Olja gärna in träet med jämna mellanrum så att det inte torkar ut. Använd en neutral olja som till exempel olivolja eller solrosolja.

Mått:
Längd: 30 cm
Bredd: ca. 5 cm

Material:
Oljebehandlat olivträ.

Redecker är ett tyskt familjeföretag som med genuint hantverk kombinerar naturliga material med funktion och kvalitet till att skapa produkter som är vackra att se på och en glädje att använda. Redeckers borstar tillverkas av inhemskt trä, tagel, djurhår och växtfibrer just så som man gjort sedan företaget startades 1935. Det finns borstar till alla funktioner i ett hem och materialen kombineras olika beroende på användningsområde. Syntetiska fibrer eller plast används endast om någon specialfunktion kräver det. Borstar från Redecker är vackert hantverk med modern funktion som andas kvalitet och hållbarhet – vissa av borstarna håller en livstid.