Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Redskap & Bestick / Redecker Citruspress Trä

Med den här klassiska citruspressen från Redecker får du ut allt ur citrusfrukten. Särskilt användbar när du vill pressa citrusfrukten direkt ned i glaset eller tillbringaren med fruktkött och allt. Passar alla sorters citrusfrukter, även lime som kan vara svår att pressa. Citruspressen är tillverkad av obehandlat bokträ och har ett praktiskt handtag som ger bra grepp i handen. 

Skötselråd:
Skölj av citruspressen i varmt vatten och torka av den med en handduk. Tål ej maskindisk. Olja gärna in träet med jämna mellanrum så att det inte torkar ut. Använd en neutral olja som exempelvis din vanliga matolja.

Mått: ca. 14 cm

Material:
Obehandlat bokträ.

Redecker är ett tyskt familjeföretag som med genuint hantverk kombinerar naturliga material med funktion och kvalitet till att skapa produkter som är vackra att se på och en glädje att använda. Redeckers borstar tillverkas av inhemskt trä, tagel, djurhår och växtfibrer just så som man gjort sedan företaget startades 1935. Det finns borstar till alla funktioner i ett hem och materialen kombineras olika beroende på användningsområde. Syntetiska fibrer eller plast används endast om någon specialfunktion kräver det. Borstar från Redecker är vackert hantverk med modern funktion som andas kvalitet och hållbarhet – vissa av borstarna håller en livstid.