Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Matförvaring / Matlådor / If You Care Oblekt Smörgåspåse, 48 st

Komposterbara smörgåspåsar från If You Care som är FSC-certifierade och helt oblekta. Påsarna är tillverkade av oblekt pappersmassa från svensk gran - en naturlig, förnyelsebar resurs. De är perfekta för smörgåsar, mellanmål, snacks, kakor, muffins, nötter, chips och mycket mer!

Påsarna är fettbeständiga och ger en naturlig barriär som förhindrar att fett tränger in. De är inte behandlade med petroleumbaserat paraffin eller annat vax. Helt klorfria, vilket bidrar till att klor inte läcker ut i våra sjöar och vattendrag. Förpackningen är tryckt med vegetabiliskt bläck och tillverkad av återvunnen kartong som kan återvinnas igen. Kan användas i mikrovågsugn.

Mått:
Längd: 19 cm
Bredd: 16,2 cm
Höjd: 5,7 cm

Material:
Oblekt pappersmassa från svensk gran.

If You Care är ett amerikanskt företag som sedan tidigt 90-tal tillverkat miljövänliga köks- och hushållsprodukter. If You Care använder sig alltid av material som har så liten miljöpåverkan som möjligt utan att tumma på varken kvalitet eller funktionalitet.Kanonpriser i butiken just nu!

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!