Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Övrigt / Pulito Iskubsform Rostfritt stål

Rostfri istärningsform från Pulito i häftig retro-modell! Den är enkel att använda och ger dig 18 stycken snygga, rustika isbitar. Kan användas till vanliga isbitar, barnmat, buljong, kryddsmör, överblivna vinslattar, sås och mycket mer. Iskubsformen har en löstagbar insats med hävarm för enkel urtagning av innehållet. Innehåller inga giftiga ämnen och tar varken åt sig eller ger smak. Ingen plastsmak och inga spruckna plastformar!

  • 100% rostfritt stål - giftfritt och livsmedelsklassat.
  • Slitstark - gjord för att hålla länge.
  • Lätt att rengöra - tål diskmaskin.
  • Plastfri ytterförpackning.
  • Fri från BPA, ftalater och andra hormonstörande ämnen.

Användning:

Fyll iskubsformen till ¾, överfyll den ej eftersom det då kan bli svårt att lossa isbitarna. Frys till det blivit solid is. Låt iskubsformen vila i rumstemperatur i cirka 5 minuter innan du drar i hävarmen. Det går också bra att spola varmt eller ljummet vatten under iskubsformen om man har bråttom att komma åt isbitarna. Dra försiktigt i hävarmen, använd aldrig våld.

Skötselråd:
Bör diskas före första användning. Efter användning diskar du bara av iskubsformen, antingen för hand med varmt vatten och diskmedel eller i diskmaskin.

Mått:
Längd: 28,5 cm
Bredd: 12 cm
Höjd: 3 cm

Vikt: ca. 550 g

Material:
Rostfritt 18/8-stål.

Tillverkad i Kina.

Pulito är ett familjeföretag som startades i Köpenhamn 2007. Pulitos filosofi är att skapa produkter som är hållbara, enkla i designen och som uppmuntrar oss att använda mindre plast. I sortimentet hittar du köksprodukter i rostfritt stål som matlådor, vattenflaskor, muggar, termosar, sugrör, glass- och isformar. Produkterna levereras i plastfria förpackningar av återvinningsbar kartong och papper.Kanonpriser i butiken just nu!