Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Övrigt / Pulito Glassform Rostfritt stål - Rund, 6 st + Ställning

Pulito PopsicleMold är en snygg och praktisk glassform i rostfritt stål. Med glassformen kan du enkelt göra hemgjorda glasspinnar till hela familjen, helt utan onödiga tillsatser. Med PopsicleMold får du sex stycken avlånga cylinderformade glassar åt gången. Häll glassmet, smoothie eller saft i formarna och ställ in i frysen. Det rostfria stålet gör att glassen fryser snabbare än i en plastform. Varje glassform rymmer drygt en deciliter glass och har en tätning av livsmedelssäkert silikon som håller locket på plats. 30 st återanvändbara glasspinnar i bambu och 12 st silikontätningar medföljer.

  • Hållbart och miljösmart alternativ till plastformar.
  • Lätt att rengöra - tål diskmaskin.
  • Plastfri ytterförpackning.
  • Fri från BPA, ftalater och andra hormonstörande ämnen.

Användning:

Lämna ett litet utrymme på cirka 1-2 mm när du fyller formarna så att det finns utrymme för innehållet att expandera när det fryser. Sätt fast glasspinnen i locket innan du sätter lock/glasspinne på glassformen. Värm formen i handen eller under rinnande vatten en kort stund för att lösgöra glassen från formen. Det smarta locket fungerar som spillskydd och får gärna sitta kvar när man äter glassen.

OBS! Innehåller smådelar, övervaka användandet när barnen är små.

Skötselråd:
Bör diskas före första användning. Efter användning diskar du av glassformarna, antingen för hand med varmt vatten och diskmedel eller i diskmaskin. Glasspinnarna kan handdiskas och återanvändas, de kan dock färgas av färgrika livsmedel.

Mått:
Längd: 16 cm
Bredd: 13 cm
Höjd: 12 cm

Volym: 80 ml per form
Vikt: 543 g

Material:
Rostfritt 18/8-stål, bambu och silikon.

Tillverkad i Kina.

Pulito är ett familjeföretag som startades i Köpenhamn 2007. Pulitos filosofi är att skapa produkter som är hållbara, enkla i designen och som uppmuntrar oss att använda mindre plast. I sortimentet hittar du köksprodukter i rostfritt stål som matlådor, vattenflaskor, muggar, termosar, sugrör, glass- och isformar. Produkterna levereras i plastfria förpackningar av återvinningsbar kartong och papper.Tillbehör till Pulito Glassform Rostfritt stål - Rund, 6 st + Ställning

Andra köpte även...