Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Övrigt / Pulito Iskub Rostfritt stål, 6-pack

Pulito SteelCoolingCubes är smarta och eleganta iskuber som kan återanvändas gång på gång. Du lägger dem i frysen för att ta fram när helst du vill kyla din dryck. Perfekt för att hålla drinken, whiskyn, läsken eller annan dryck isande kall utan att den blir utspädd med vatten! Fungerar även som små kylpack för såväl ömma muskler som för matlådan eller picknickkorgen.

Iskuberna är tillverkade av livsmedelsklassat rostfritt stål och frysvätskan, som är förseglad i kuberna, består av vatten och etanol (ren alkohol). Innehåller inga giftiga ämnen och tar varken åt sig eller ger smak.

Användning:

Placera iskuberna i frysen minst två timmar innan användning. De kyler sedan ner din dryck i cirka en timme.

Skötselråd:
Efter användning diskar du bara av kuberna, antingen för hand eller i diskmaskin, och lägger tillbaka dem i frysen. Bör diskas före första användning.

Material:
Rostfritt stål, vatten och etanol (ren alkohol).

Tillverkade i Kina.

Pulito är ett familjeföretag som startades i Köpenhamn 2007. Pulitos filosofi är att skapa produkter som är hållbara, enkla i designen och som uppmuntrar oss att använda mindre plast. I sortimentet hittar du köksprodukter i rostfritt stål som matlådor, vattenflaskor, muggar, termosar, sugrör, glass- och isformar. Produkterna levereras i plastfria förpackningar av återvinningsbar kartong och papper.