Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Övrigt / Pulito SteelCoolingPack Kylklamp

Pulito SteelCoolingPack är en smart liten kylklamp som du lägger i matlådan, kylväskan eller picknickkorgen tillsammans med maten som du vill hålla kall och fräsch. Fungerar även utmärkt som kylpack för exempelvis ömma muskler, ett värkande knä eller en bula i pannan.

Kylklampen är tillverkad av livsmedelsklassat rostfritt stål och frysvätskan, som är förseglad i klampen, består av vatten och etanol (ren alkohol). Innehåller inga giftiga ämnen och tar varken åt sig eller ger smak.

Användning:

Placera kylklampen i frysen minst två timmar innan användning. Den kyler sedan din mat i 4-6 timmar beroende på var du förvarar den. Efter användning handdiskar du kylklampen och lägger tillbaka den i frysen. Bör diskas före första användning.

Mått: 175 x 115 mm
Vikt: 440 g

Material:
Rostfritt stål, vatten och etanol (ren alkohol).

Tillverkad i Kina.

Pulito är ett familjeföretag som startades i Köpenhamn 2007. Pulitos filosofi är att skapa produkter som är hållbara, enkla i designen och som uppmuntrar oss att använda mindre plast. I sortimentet hittar du köksprodukter i rostfritt stål som matlådor, vattenflaskor, muggar, termosar, sugrör, glass- och isformar. Produkterna levereras i plastfria förpackningar av återvinningsbar kartong och papper.