Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Övrigt / Pulito SteelCoolingPack Kylklamp

Pulito SteelCoolingPack är en smart liten kylklamp som du lägger i matlådan, kylväskan eller picknickkorgen tillsammans med maten som du vill hålla kall och fräsch. Fungerar även utmärkt som kylpack för exempelvis ömma muskler, ett värkande knä eller en bula i pannan.

Kylklampen är tillverkad av livsmedelsklassat rostfritt stål och frysvätskan, som är förseglad i klampen, består av vatten och etanol (ren alkohol). Innehåller inga giftiga ämnen och tar varken åt sig eller ger smak.

Användning:

Placera kylklampen i frysen minst två timmar innan användning. Den kyler sedan din mat i 4-6 timmar beroende på var du förvarar den. Efter användning handdiskar du kylklampen och lägger tillbaka den i frysen. Bör diskas före första användning.

Mått: 175 x 115 mm
Vikt: 440 g

Material:
Rostfritt stål, vatten och etanol (ren alkohol).

Tillverkad i Kina.

Pulito är ett familjeföretag som startades i Köpenhamn 2007. Pulitos filosofi är att skapa produkter som är hållbara, enkla i designen och som uppmuntrar oss att använda mindre plast. I sortimentet hittar du köksprodukter i rostfritt stål som matlådor, vattenflaskor, muggar, termosar, sugrör, glass- och isformar. Produkterna levereras i plastfria förpackningar av återvinningsbar kartong och papper.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!