Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Barn & Förälder / Övrigt / The Cheeky Panda Bamboo Pocket Tissue, 8-pack

The Cheeky Pandas mjuka och hållbara näsdukar i tre lager är tillverkade av 100% oblekt och FSC-certifierad bambu. Det långa bambufibret fångar upp färre dammpartiklar och har på så vis hypoallergena egenskaper, vilket minskar irritation för den som har känslig hud och pollenallergi. Varje paket innehåller 10 stycken näsdukar och tas lätt med i väskan. Bambu är ett fantastiskt material med antiseptiska egenskaper som varken behöver konstbevattnas eller konstgödslas. Det växer 30 gånger snabbare än trä och är tekniskt sett ett slags gräs. Dessutom binder bambu mer koldioxid än någon annan växt på jorden och avger 30% mer syre än all annan gröda.

  • Tillverkade av 100% FSC-certifierad bambu.
  • Hypoallergena egenskaper.
  • Parfymfria.
  • Biologiskt nedbrytbara.

Material:
100% FSC-certifierad bambu.

The Cheeky Panda är ett brittiskt varumärke som erbjuder ett hållbart och hälsomedvetet alternativ till mjukpapper. Produkterna är tillverkade i 100% bambu som kommer från FSC-certifierade plantager, alltså inte samma bambu som pandor äter.

The Cheeky Panda vill skapa en hållbar värld för framtida generationer genom innovativa produkter som inte exploaterar vår miljö och samtidigt inspirera till en rolig, medveten och sund livsstil!Kanonpriser i butiken just nu!

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!